Om os

SOLUTION CATALYST har fokus på via en metodisk tilgang at levere et solidt håndværksmæssigt produkt  og altid varetage kundens interesser.

Det er essentielt for os, at have kunden i centrum og altid addere værdig. Samtidigt er også vigtigt for os at udfordre kundens antagelser for at sikre bedst muligt resultat. 

At hjælpe kunden til at komme til den bedste løsning i forhold til den aktuelle problemstilling er en kerneværdi for os.

GRUNDLÆGGER AF SOLUTION CATALYST


SOLUTION CATALYST er grundlagt af Kenneth Barrett, der har over 20 års erfaring med dansk, nordisk og international ledelse primært indenfor CFO og CFOO rollen.

Han er datadreven og har en holistisk tilgang til at løse problemstillinger og fostre nye ideer og muligheder Dette kombineret med en empatisk og involverende stil har han bygget SOLUTION CATALYST på.

Kenneth har bred erfaring med ledelse af b.la. Intern IT, HR, jura, asset management, generel administration og drift, ligesom han har drevet økonomifunktioner med stærkt fokus på forretningen. Kenneth har bla. en Executive CBA i general management fra Henley, UK

Kenneth har desuden deltaget i og drevet flere vel gennemførte turn-arounds, forbedringsprojekter inden for profitabilitet, transformationsprojekter og fusioner, hvilket også har inkluderet transformation af økonomifunktionen til en stærk business partnering funktion, offshoring m.v..

Kontakt os

Adresse

Solrødvej 22

2700 Brønshøj

Danmark

E-mail
Telefon