DISTRESSED ASSETS

 

Hvordan kan vi bringe værdi for jer?


Årsagen til at en virksomhed kommer i økonomiske vanskeligheder kan være mange. Det kan være hurtig vækst i en kapitaltung industri, utilstrækkelig indtjening eller faldende omsætning.


Selvom problemstillingen har højeste prioritet, skal der fortsat være fokus på virksomhedens leverance til kunder og virksomhedens drift. Derfor kan det være svært at have tilstrækkelig med ressourcer til samtidig at køre et optimeringsprojekt. 

Tilstrækkelige ressourcer?

Det kan være vanskeligt at køre et optimeringsprojekt med de eksisterende ressourcer, derfor kan hjælp udefra sikre rettidig eksekvering af optimeringer

SOLUTION CATALYST kan hjælpe jer med at definere, lede og udføre jeres optimeringsproces, så ledelsen og medarbejderne kan fokusere på at drive kerneforretningen og fastholde kunderne. 

Et udvalg af mulige services:

Interim Ledelse

En erfaren interim leder, der hurtigt forstår virksomhedens udfordringer, kan være kristisk for at sikre fremdrift i optimeringen

 

Turn-around

At definere den rette turn-around plan, klare runrate modeller og beregninger, er væsenligt for at komme igennem alle steps i processen.

Optimering

Forbedring af forretningsprocesser er en disciplin der er essentiel når et distressed asset skal optimeres